Ukategorisert

Er «folk» dum?

Liberalisme er en positiv ideologi, en ideologi med tro på menneske.

Samtidig er det lov å stille spørsmålet om vi er dumme? Det finnes en rekke saker liberalister stusser over, fra ønske om restriktiv alkoholpolitikk til overtro.

Saken det siste døgnet som får skribenten til å stille spørsmålet om «folk» er dum, er tenning av bål i områdene med veldig stor brannfare. Hvorfor tenne bål eller grille i naturen i Telemark når nødetatene ber, virkelig ber, befolkningen avstå fra dette. Nei skribenten har ikke et godt svar på spørsmålet, men alltid greit å filosofere selv med et positivt syn på menneske.

Melding fra 110-Telemark på Twitter.com tirsdag kveld:
«Det er observert svært mye bålbrenning i Telemark i kveld, og mange har glemt den ekstremt høye skogbrannfaren. Glør fra disse bålene kan antenne brann i lang tid i etterkant, så vær så snill å avstå fra dette.»

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer