Ukategorisert

Saker Hareide nevnte som argument mot FrP, har blitt lagt død av regjeringen

FrP er et gørr kjedelig parti i regjering, eller et parti i stor grad som de andre store norske partiene.

FrP som regjeringsparti er én av grunnene til at KrF-leder Knut Arild Hareide ønsker regjeringssamarbeid med Arbeiderpartiet og Senterpartiet. I talen til landsstyret trakk han frem saker som alkoholpolitikk, søndagshandel og bistand, saker som skiller KrF og FrP.

–Alle sakene Knut Arild ramset opp som skilte KrF og FrP er saker FrP har lagt døde i regjering. De har gitt opp alkoholliberalisering, skrotet søndagsåpent og økt u-hjelp, har tidligere FrP-politiker Trond Birkedal skrevet på Twitter.com.

Det er veldig mange Høyre-politikere og Venstre-politikere som ønsker liberalisering av alkoholpolitikken og likere konkurransevilkår blant butikker på søndager. Det er FrP som får kjeften hos KrF-lederen.

Les også: KrF er et rødgrønt parti.

Mest lest

Arrangementer