Ukategorisert

Snoen: -Haster med å få reformert våre narkolover

Liberalerens påstand på mandag, var at Jensen-saken ikke ville vært en sak med en annen narkotikapolitikk.

Skribent Jan Arild Snoen er inne på de samme tankene på sosiale medier.

–I den massive dekningen av denne saken savner jeg ett perspektiv: Innførsel og omsetning av hasj burde vært lovlig og ansett som normal næringsvirksomhet. Om en generasjon eller to kommer folk til å riste på hodet over den barbariske måten vi har behandlet dette på, Utallige liv er ødelagt av politikere, med støtte i folket, basert på uvitenhet, dogmer og moralisme. Det er stor fare for at Jensen får 21 års fengsel. Det er vesentlig mer enn de omkring 12 år som er gjennomsnittlig straff for drap her i landet. Hverken Jensen eller Cappelen har drept noe, heller ikke indirekte. Det haster med å få reformert våre narkolover, skrev Jan Arild Snoen på Facebook.com på mandag.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer