Ukategorisert

En FrP-politiker bør være FrP-politiker uansett

FrP-politikere bør være motstandere av eiendomsskatt, uansett politiske verv. Det finnes saker fra kommunesektoren der Fremskrittspartiet ikke kutter i eiendomsskatten ettersom partiet har blitt avhengig av pengene på lik linje med de andre partiene.

Stein Erik Lauvås, stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet, stiller olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg et godt skriftlig spørsmål. Representanten fra Arbeiderpartiet vil vite om statsråd Freiberg fortsatt mener det samme som ordfører Freiberg om sammenhengen mellom tjenestetilbud og eiendomsskatt?

I 2015 var Freiberg ordfører i Hadsel. Han reagerte, ifølge NRK, på uttalelser fra partileder Siv Jensen om at kommunene får nok penger til at eiendomsskatt skal kunne avvikles.

Kommunesektoren har flommet over av penger, men kommuner som driver kostbart og ikke setter grenser for politikk vil alltid ha økonomiske utfordringer uansett skattenivå.

Det skal bli spennende å lese svare fra Kjell-Børge Freiberg når det foreligger om noen dager.

Eiendomsskatt bør bli en valgkampsak, og liberale borgere bør stemme på politikere som beviselig jobber for å redusere skattenivået.

Hele spørsmålet, på Stortinget.no:
«Mener statsråd Freiberg fortsatt det samme som ordfører Freiberg om sammenhengen mellom tjenestetilbud og eiendomsskatt?»

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer