Ukategorisert

SV jublet for økt oppslutning

I helgen gjennomførte SV landsmøtet på Gardermoen, et landsmøte som jublet for økt oppslutning om SV.

Det er utrolig mange personer som slutter opp om SV i Norge, til tross for at partiet ønsker en stor stat og mye politikerstyring. Når politikere tar avgjørelser gjør de det på vegne av innbyggerne. Jo større offentlig sektor, jo mindre frihet til hver enkelt av oss.

I Norge er det veldig mange personer som ønsker SV-staten eller SV-samfunnet og oppslutningen har økt de siste årene. Landsstyrets årsberetning viser 12 452 medlem i SV, en betydelig økning siden 2016. I 2016 var medlemstallet 9 855, ifølge årsberetningen.

Eiendomsskatt = valgkampsak?
SV kommer til å gjøre et godt kommunevalg i mange kommuner. Det betyr flere lokalpolitikere som støtter eiendomsskatt, en skatt SV bruker i kommunestyrene for å hindre effektivisering av offentlig sektor.

Liberale politikere bør bruke eiendomsskatt som en valgkampsak, og ikke minst gå inn for reduksjon av skatten etter valget; altså i neste valgperiode!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer