Ukategorisert

Familie med to fulltidsinntekter har fått skattelettelse på om lag 39 000 kroner

Sivert Bjørnstad, stortingsrepresentant for FrP, stilte finansminister Siv Jensen (FrP) et godt spørsmål, spørsmål og svar som kan berike det offentlige ordskiftet.

Bjørnstad mener at for lite av debatten etter Meld. St 13 har handlet om de med helt ordinære lønnsinntekter og for lite har handlet om hvordan vi kan løfte de som sitter nederst ved bordet. Det var årsaken til spørsmålet han sendte til finansministeren.

–Finansdepartementet har beregnet at en familie med to fulltidsinntekter har fått en samlet skattelettelse på om lag 39 000 kroner når en summerer skattelettelsene hvert år i perioden 2013-2019, har finansminister Siv Jensen (FrP) skrevet i svaret til stortingsrepresentanten, ifølge Regjeringen.no.

Regjeringen har redusert skatter og avgifter med om lag 25 milliarder kroner i regjeringsperiode. Lite sammenlignet med hva befolkningen betaler inn i skatter og avgifter.

Mest lest

Arrangementer