Ukategorisert

Høyre burde vedtatt programmet før nominasjon av kandidater

Organisatorisk spiller Nordkapp Høyre i den laveste divisjonen som finnes i politikk, langt unna opprykk. Det kan straffe seg!

I Nordkapp er det stor debatt om områdeplanen for Nordkapp-halvøya. I plandebatten er det mange ulike argument som brukes, argument som også har truffet Nordkapp Høyre.

Først kom et leserinnlegg fra Lars-Helge Jensen, mangeårig gruppeleder og tidligere leder i Nordkapp Høyre, i forbindelse med Nordkapp-debatten. Like etterpå kom innlegget fra noen av Høyres listekandidater, flere av dem kjente sosialdemokrater i lokalsamfunnet som nylig meldte overgang fra Arbeiderpartiet til Høyre. Innleggene kolliderer med hverandre.

Nordkapp Høyre avholdte nominasjonsmøtet innenfor fristen. Etter nominasjonsmøtet startet lokallaget prosessen med å utarbeide program, trolig en prosess som fortsatt pågår. Jan Arild Snoen, liberalist og tidligere medlem i Høyre, har kalt prosessen for uhørt. Kandidatene skal forholde seg til et vedtatt program, ikke motsatt. Dårlig drift av partiorganisasjonen vises veldig godt nå, i forbindelse med områdeplanen for Nordkapp-halvøya.

Leserinnlegget fra Lars-Helge Jensen, på Radionordkapp.no. Leserinnlegget fra listekandidater i Nordkapp Høyre, på Radionordkapp.no.

Dagsnytt Atten
Nordkapp-platået og områdeplanen for Nordkapp-halvøya, var denne uken tema i Dagsnytt Atten. Representanter fra kommunen, Hurtigruten, Scandic og Finnmarkseiendommen diskuterte saken mange i Nord-Norge engasjerer seg i.

Mest lest

Arrangementer