Ukategorisert

Takk, Bjørn Kjos

Det er mange grunner til å takke Bjørn Kjos for jobben som konsernsjef og storaksjonær i Norwegian. Det private flyselskapet har vært en berikelse i markedet.

Det er langt fra alle som liker å fly med Norwegian, men fordelen med flere aktører er at kundene får valgmuligheter. Vi får velge det vi av ulike grunner liker best.

Torsdag ble det kjent at Bjørn Kjos takker for seg etter 17 år i sjefsstolen. Han vil fortsatt bety mye for flyselskapet som eier og som rådgiver for styret. Styret får en god rådgiver, en prinsipiell rådgiver som har tatt tøffe kamper som flysjef.

Bjørn Kjos har kommet med godt eksempel mot formueskatten, en skatt stortingsflertallet bør avskaffe. Han har kjempet for like konkurransevilkår og flere ganger påpekt at SAS mottok skattefinansierte penger, et selskap staten eide sammen med andre stater.

Det ble i går skrevet veldig mye om Bjørn Kjos, men få takket han får innsatsen. Liberaleren gjør det med glede og ønsker lykke til videre!

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • En inni hampen stor feilEn inni hampen stor feil
    Føleri, antagelser, skråsikkerhet og dogmatisme - kan det være politikerne ikke alltid baserer beslutningene sine på kunnskap?
  • Fremtiden verken kan eller bør planleggesFremtiden verken kan eller bør planlegges
    Offentlige myndigheter er uegnet til å planlegge fremtiden. Noen ganger er offentlig intervensjon giftigere enn en slange. Derfor bør markedet reguleres minst mulig.
  • Delingsøkonomi på en – to – tre!Delingsøkonomi på en – to – tre!
    For fem år siden var ordet "delingsøkonomi" på alles lepper, men da aktørene i denne sektoren begynte å utfordre eksisterende næringsvirksomhet så satt politikerne foten ned.