Ukategorisert

Takk, Bjørn Kjos

Det er mange grunner til å takke Bjørn Kjos for jobben som konsernsjef og storaksjonær i Norwegian. Det private flyselskapet har vært en berikelse i markedet.

Det er langt fra alle som liker å fly med Norwegian, men fordelen med flere aktører er at kundene får valgmuligheter. Vi får velge det vi av ulike grunner liker best.

Torsdag ble det kjent at Bjørn Kjos takker for seg etter 17 år i sjefsstolen. Han vil fortsatt bety mye for flyselskapet som eier og som rådgiver for styret. Styret får en god rådgiver, en prinsipiell rådgiver som har tatt tøffe kamper som flysjef.

Bjørn Kjos har kommet med godt eksempel mot formueskatten, en skatt stortingsflertallet bør avskaffe. Han har kjempet for like konkurransevilkår og flere ganger påpekt at SAS mottok skattefinansierte penger, et selskap staten eide sammen med andre stater.

Det ble i går skrevet veldig mye om Bjørn Kjos, men få takket han får innsatsen. Liberaleren gjør det med glede og ønsker lykke til videre!

Comments are closed.

Fra arkivet

 • Individet i det norske samfunnetIndividet i det norske samfunnet
  Direkte og åpen dialog (uten promille) er ikke typisk norsk.
 • CO2-skatt: en nødvendig inngripen?CO2-skatt: en nødvendig inngripen?
  Temperaturen stiger, og CO2-utslipp bidrar til utviklingen. Er CO2-skatt en nødvendighet for raskere overgang til fornybar energi?
 • Storflyplassen som ble et kaosStorflyplassen som ble et kaos
  Byggingen av Berlins nye flyplass skulle bevise at offentlig sektor kunne takle store prosjekter bedre enn den private.
 • Jeg er krenket!Jeg er krenket!
  Francis Fukuyama har skrevet bok om identitet. Har krenkehysteriet røtter til den franske revolusjon?
 • FrPs ruspolitiske dobbelstandardFrPs ruspolitiske dobbelstandard
  FrP og KrF står i veien for regjeringens varslede rusreform. At et kristent avholdsparti sitter på bakbena må man forvente. FrPs motstand mot avkriminalisering er vanskeligere å akseptere.
 • Åpent sår i 25 årÅpent sår i 25 år
  Blitz-miljøet er en demokratisk vits.
 • Fritt kjøtt!Fritt kjøtt!
  Labkjøtt. Kunstig kjøtt. Syntetisk kjøtt. In vitro-kjøtt. Alternativt kjøtt. Etisk kjøtt. Eller bare framtidens “kjøtt”?