Magasin

Dag 4: Trumps andre rikssrettsak

Politico har laga ein oppsummering av fjerde dag av Trumps andre riksrettssak på tre minuttar. No var det forsvararanes tur. Dei skulda riksrettsleiarane for å ta presidentens ord og handlingar ut av samanhengen. Forsvaret nytta bere tre av dei 16 timane dei hadde til rådigheit. Etter dei avslutta forsvaret sitt var det ei runde med spørsmål. Det einaste som no er att av riksrettssaka er avsluttande foredrag frå rikrettsleiarane og forsvararane. Dommen kan falle i natt.

Riksrettssaka startar igjen kl. 16.00 norsk tid. Det einaste som no er att av riksrettssaka er avsluttande foredrag frå rikrettsleiarane og forsvararane. Dommen kan falle i natt.

0 0 vurdering
Vurdering

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • 7 bøker som har påvirket meg7 bøker som har påvirket meg
    Bøker gir kunnskap og inspirasjon. De kan utfordre og bekrefte. Det er en sann glede å oppdage en god bok.
  • Bærekraftsmålene – rett til gratis helsestell?Bærekraftsmålene – rett til gratis helsestell?
    Bærekraftsmålene har vært omstridt i samfunnsdebatten. Hva er disse målene? Bør all form for fattigdom avskaffes? Hva med sult? Og hvordan er dette med helsetjenester? Første del i en artikkelserie på fire om FNs bærekraftsmål.
  • 30 år siden Berlinmuren falt30 år siden Berlinmuren falt
    Da jeg var ung, forstod jeg ikke de eldres følelser for 8. mai 1945. Det endret seg 9. november 1989. Berlinmuren hadde falt.