Nyheter

Vi lanserer vår «Ja til innvandring»-side.

Mennesker har rett til å bosette seg og arbeide der de selv ønsker. Liberaleren har alltid hatt et liberalt syn på innvandring. Nå lanserer vi vår egen side om dette der vi har samlet våre beste artikler og videoer om temaet: https://www.liberaleren.no/innvandring/

Liberaleren har i mer enn 20 år hatt daglige nyhetskommentarer. Blant disse er det mange artikler som går i dybden og tåler tidens tann. Vår side om innvandring er den første av en rekke sider der vi samler artikler om et spesielt tema. Disse ressurssidene vil gradvis bli bygd opp de neste årene. De vil være en kilde til både liberale synspunkter og gode argumenter.

Det er ikke tilfeldig at den første siden handler om innvandring. I morgen vil jeg publisere min artikkel «Hvorfor er fri innvandring viktig?» Inntil det kan du jo ta titt på vår nye video øverst på innvandringssiden og lese noen av de gode artiklene som vi har samlet.

Mest lest

Arrangementer