Ukategorisert

Norbergs oppgjør med borgerligheten

Bråket efter at FRA-loven ble vedtatt av det borgerlige flertallet i riksdagen tidligere i sommer, fortsetter. Liberalisten, forfatteren og debattanten Johan Norberg tar et grundig oppgjør med de borgerlige partiene i Expressen.

I et innlegg skriver han at man ikke trenger å være fan av borgerligheten for å tro at de fire partiene ihvertfall ikke ville gjøre Sverige mindre fritt. Men så er det nettopp hva de gjør, ved å vedta FRA-loven.

Norberg påpeker at de fire partiene har gitt opp sin ideologiske tilhørighet og sine prinsipper, og isteden jager efter sosialdemokratiets velgere.

Norbergs kronikk i Expressen leser du her.

Han har tidligere varslet at det er uaktuelt å stemme ved neste valg, pga. FRA-loven.

Johan Norbergs blogg leser du her.

Mest lest

Arrangementer