Ukategorisert

Amatørene i FrP

Det er ufattelig at FrP-politikerne klarer å rote til en god sak, et godt prinsipp. Nå åpner stortingsrepresentant Ulf Erik Knudsen opp for å bevare pressestøtten, til de minste avisene.

–Det er ikke de små avisene vi primært ønsker å kutte hos. DagenMagazinet er ikke blant de største avisene, sier Knudsen til nettopp DagenMagazinet.

Hvordan er det mulig å være så inkonsekvent?

Gjennom pressestøtte tvinger politikerne borgerne til å støtte forskjellige aviser. En person som misliker DagenMagazinet eller som konkurrerer med denne avisen, bør ikke tvinges til å betale skatt slik at DagenMagazinet skal få skattefinansierte overføringer. Det trodde vi FrP-politikerne hadde forstått. Derfor skrøt Liberaleren av Fremskrittspartiet i sommer, men komplimentene trekker vi umiddelbart tilbake.

Det er ikke første gang FrP-politikere klarer å rote til et godt standpunkt. I 2002 gikk Karin Ståhl Woldseth inn for å bevare pressestøtte til utsatte lokalaviser. Prinsippløshet eller pragmatisme åpner ofte for inkonsekvente løsninger. Fremskrittspartiet er et godt bevis på det.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer