Ukategorisert

Amatørene i FrP

Det er ufattelig at FrP-politikerne klarer å rote til en god sak, et godt prinsipp. Nå åpner stortingsrepresentant Ulf Erik Knudsen opp for å bevare pressestøtten, til de minste avisene.

–Det er ikke de små avisene vi primært ønsker å kutte hos. DagenMagazinet er ikke blant de største avisene, sier Knudsen til nettopp DagenMagazinet.

Hvordan er det mulig å være så inkonsekvent?

Gjennom pressestøtte tvinger politikerne borgerne til å støtte forskjellige aviser. En person som misliker DagenMagazinet eller som konkurrerer med denne avisen, bør ikke tvinges til å betale skatt slik at DagenMagazinet skal få skattefinansierte overføringer. Det trodde vi FrP-politikerne hadde forstått. Derfor skrøt Liberaleren av Fremskrittspartiet i sommer, men komplimentene trekker vi umiddelbart tilbake.

Det er ikke første gang FrP-politikere klarer å rote til et godt standpunkt. I 2002 gikk Karin Ståhl Woldseth inn for å bevare pressestøtte til utsatte lokalaviser. Prinsippløshet eller pragmatisme åpner ofte for inkonsekvente løsninger. Fremskrittspartiet er et godt bevis på det.

Tags:

4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ove Vanebo
Ove Vanebo
13 years ago

Oppslaget i DM er litt misvisende, og er oppklart her: http://www.journalisten.no/story/53585

Konrad
13 years ago

DMs abonnenter er vel Frps nye kjernevelgere (etter Carl Is tale hos levende ord og Siv Jensens besøk i Israel).

Hr. J. Coisy
Hr. J. Coisy
13 years ago

Konrad, nei, det er vi ikke. Først vil vi høre fra FrP, en oppmuntring til Israel om å slippe noen nukes i de nærmeste hovedstedene.

Fra arkivet