Ukategorisert

Krane forblir kandidat

TV2 avslørte at Krane, som er nominert som Demokratenes ordførerkandidat i Kristiansund, ville drepe ett regjeringsmedlem.

Valgstyret i Kristiansund kommune har godkjent valglistene. Håvard Krane er dermed formelt kandidat til kommunevalget og med nåværende valglov er det faktisk vanskelig å unngå å være valgbar til kommunestyret, fylkestinget eller Stortinget.

Heldigvis har regjeringen foreslått å endre valgloven slik at det ikke blir en plikt å stille til valg, men endringen har få konsekvenser for årets valg. Det betyr at Håvard Krane forblir kandidat og han er til og med kumulert av partiet. Én stemme på Demokratene i Kristiansund er én stemme på en mann som har ønsket å drepe ett regjeringsmedlem.

Forhåpentligvis har velgerne i Kristiansund ett enkelt valg; ikke stem på Demokratene!

Mest lest

Arrangementer