Ukategorisert

TV2 med dagens innslag

TV2 Nyhetene har sørget for morgendagens snakkis.

I innslaget kommer det frem at en ordførerkandidat for Demokratene ville henrette regjeringsmedlem. Kandidaten heter forresten Håvard Krane og på valgdagen bør DU unngå å stemme på denne skrullingen.

Holdningene som Krane fremfører på lydopptaket, er han ikke alene om å ha. Alle som følger kjente forum og en del blogger, vil se at hatet mot islam er sterkt hos altfor mange nordmenn. Det er likevel sterkt å få dette bekreftet på TV med bilder og lyd. Fjernsynet er et sterkt medium.

Krane og andre skrullinger bør ha lov til å fremføre sitt budskap. Ytringsfriheten er mest verdifull når de mest ufyselige meninger kan ytres. Ytringene som TV2 publiserte i kveld er groteske, men det er godt at allmennheten får se hva som skjuler seg i ulike miljø.

Forhåpentligvis kan debatten som kommer i kjølvannet av TV2-innslaget sørge for at vi blir kvitt fordommer mot personer som av ulike grunner blir satt i grupper.

Les Muslimer er flotte mennesker!

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer