Ukategorisert

Fortsatt skjenking i Oslo

Høyre og KrF varslet en offensiv skjenkepolitikk. Nå har byrådet lagt frem byrådserklæringen. Konklusjon: Utelivet i Oslo består.

Byrådet mener heldigvis at et mangfoldig restaurant- og uteliv gjør Oslo til en spennende by. Skjenketidene vil i stor grad bli videreført, selv om byrådet åpner for differensierte skjenketider. Kapitelet om skjenketider i byrådserklæringen har stort fokus på useriøse aktører.

Politikerne skal ikke ha monopol på definere hva som er en seriøs og en useriøs aktør, men det forutsettes at aktører som har fått bevillinger følger lover og forskrifter vedtatt av myndighetene. Byrådet kan gjerne kalle skjenkepolitikken i valgperioden for offensiv, men Høyre og Venstre har gitt få innrømmelser til KrF i alkoholpolitikken.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
10 years ago

Hvis det ikke er lov å servere noen som er synlig beruset, så kan de jo like godt slutte å servere i det hele tatt. Det er jo derfor folk går på bar og restaurant. For å bli beruset, altså. Denne regelen håndheves allerede for strengt idag.

Fra arkivet