Ukategorisert

KrF-galskap

KrF mener unge menn skal være statens slaver. Galskap!

Det er allerede kjent at det politiske flertallet avvikler ordningen med siviltjeneste. I praksis betyr det at alle kan slippe vernepliktstjenesten, uten å ty til annet enn en liten hvit løgn. Fortsatt vil mange borgere, både kvinner og menn, bli innkalt til tjeneste i Sivilforsvaret

Kristelig Folkeparti raser, ifølge VG.no, over at siviltjenesten blir avviklet. I samme artikkel slår KrF et slag for denne gamle saken om samfunnstjeneste, en ordning som vil medføre at flere titusen mennesker skal bli slaver for staten på slavelønn.

KrF har tidligere frontet i mediene at Norge må bli slavefritt, men ønsker en type samfunnstjeneste som minner mistenkelig mye på slaveri.

Kjære KrF-politikere, dere er så inkonsekvente at det er kvalmende!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer