Notiser

Hør radiodebatt om Christian Frederik på NRK P2 1650

På NRK P2s Kulturnytt skal det cirka klokken 1650 idag være en debatt mellom tidligere kulturminister og Christian Fredrik-biograf Lars Roar Langslet, og Per Aage Pleym Christensen. Temaet er Christian Frederiks betydning i 1814 – og om det bør reises en statue av ham. Les gjerne Dagbladet om Christian Frederik-statue; til Plata.., SP-politiker ville hemmeligholde millionbevilgning til kongemonument, Berget Christian Frederik Grunnloven i 1814? og “Grunnlovens far” var egentlig Kongens mann, både på Eidsvoll i 1814 – og efterpå.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
9 years ago

[…] Jeg var selv i debatt med Langslet i NRKs Kulturnytt 29.mars ifjor, om det i det hele tatt burde reises noe monument over Christian Frederik, og hva hans innsats var. Du kan lese mine refleksjoner i efterkant av debatten her. Flere lenker om temaet er samlet her. […]

Fra arkivet