Ukategorisert

Skal politikerne bestemme hva som er god underholdning?

Svaret er ja, ifølge Sandnes formannskap som i innstillingen avslår skjenkesøknaden fra Money Talks. Dersom formynderne er i flertall i bystyret, betyr det trolig kroken på døren for Money Talks.

Sandnes kommune har i lang tid prøvd å stoppe Money Talks, en bedrift som har blitt kjent i Rogaland for stripping. Uten skjenkebevilling vil det være vanskelig å drive bedriften økonomisk og Money Talks kan bli nedlagt.

Kristelig Folkepartis forslag om at «steder som har stripping og liknende som en del av underholdningstilbudet/driftskonseptet» skal ikke gis skjenkebevilling, fikk flertall i formannskapet ifølge Aftenbladet.no. Det betyr at lokalpolitikerne i Sandnes vil definere hva som er god underholdning og hva som er kultur. De vil fordrive noe som i dag er helt lovlig i Norge.

Så lenge stripping er basert på frivillighet i alle ledd, er det kultur på lik linje med dans, fotball og film.

Det er øldebatt i Sandnes bystyre kommende tirsdag.

Mest lest

Arrangementer