Notiser

Hva skal vi med SV når vi har Høyre?

Det er greit med takhøyde, men det får være grenser. Høyre-ordfører er motstander av privatskoler, ifølge VG.

Liberaleren gratulerte Høyre og Samarbeidsregjeringen med Friskoleloven. Vi gjør det gjerne igjen, men da må røde Richard Buch ha minimal innflytelse i partiet.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Gullstandard
9 years ago

#jaja

Andy
Andy
9 years ago

Litt usikker på om poenget hans har kommet frem eller om det er avisen som prøver å lage en sak nå som vi går mot agurknytt-tider. Den umiddelbare reaksjonen var: «Ja, hvis den private skolen foretrekkes av et flertall av elevene, så kan det forhåpentlig være fordi den er *bedre*, og i såfall er det da ikke noe tap at den konkurrerende offentlige skolen mister en klasse eller to». For egen del er jeg tilhenger av privatskoler generelt, men veldig skeptisk til *religiøse* privatskoler. Og etter litt ettertanke tror jeg kanskje at ordførerens omtanke og bekymring ikke egentlig gjelder den… Read more »

Fra arkivet