Ukategorisert

Arbeiderpartipolitiker støttet en liberal alkoholpolitikk

Aldri før har twitteradressen vært mer passende enn i dag; @urokraake.

Arbeiderparti-representanten Jone Andersen brøt med egen gruppe eller fulgte opp Thomas Breen, helsepolitisk talsmann i Arbeiderpartiet på Stortinget, som har hevdet at skjenkestopp er symbolpolitikk. Frihetsvennlige politikere kan vanskelig være uenig i påstanden.

Andersen støttet Høyre og FrP, noe som medfører at det blir skjenking av øl, vin og brennevin i Stavanger til klokken 03:00. Skjenkeringen blir fjernet og den meningsløse aldersgrensen på nattklubber blir satt ned fra 21 til 20 år.

Rogalands Avis vil på tirsdag, i papirutgaven, ha en artikkel om etterspillet som venter Jone Andersen etter at han brøt med gruppa. Ettersom det er delte meninger innad i Arbeiderpartiet om alkoholpolitikk, er det tvilsomt at Stavanger Arbeiderparti vil prøve å ekskludere Andersen fra partiet. Eksklusjonssak med bakgrunn i alkoholdebatt vil være overraskende!

En liberal alkoholpolitikk er en god alkoholpolitikk!

Mest lest

Arrangementer