Ukategorisert

AUF-Eskil vil ikke følges av Liberaleren?

Tidligere idag sendte Liberaleren en Twitter-melding til AUF-leder Eskil Pedersen, om dette forslaget. Også lederne for FpU, Unge Høyre og Unge Venstre fikk samme melding. Men vi vil også følge Eskil Pedersen på Twitter. Det fikk vi nei til.

«You have been blocked from following this account at the request of the user.» var meldingen som kom opp. Vi ble nysgjerrige på hva AUF-lederen har mot Liberaleren (bortsett fra vår ideologi). For å kunne kontakte AUF-lederen må man skrive til politisk rådgiver Trygve Harlem Losnedahl. Så vi sendte en epostmelding til AUF-lederens portvokter, kl. 1335 idag. Foreløbig har vi ikke mottatt noe svar. Losnedahl kan naturligvis være bortreist, og ikke lese eller ha tilgang til å lese epost. Men vi er tålmodige, vi. Så vi fortsetter å vente på svar. Vi vil bare vite hvorfor lederen for AUF har en Twitterprofil han ikke ønsker at Liberaleren skal følge.

I mellomtiden håper vi at noen andre i AUF fanger opp vårt forslag om at elever på videregående skoler som har stemmerett ved stortingsvalget neste år kan få anledning til å avgi forhåndsstemme ved valget neste år, på den skolen den enkelte går på. Vi mener det er et godt kompromissforslag, mellom AUFs holdning til ikke å gjeninnføre skoledebatt og prøvevalg, og FpU, SU og Unge Venstres holdning om å gå tilbake til ordningen som var før 22.juli.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer