Ukategorisert

AUF-Eskil vil ikke følges av Liberaleren?

Tidligere idag sendte Liberaleren en Twitter-melding til AUF-leder Eskil Pedersen, om dette forslaget. Også lederne for FpU, Unge Høyre og Unge Venstre fikk samme melding. Men vi vil også følge Eskil Pedersen på Twitter. Det fikk vi nei til.

«You have been blocked from following this account at the request of the user.» var meldingen som kom opp. Vi ble nysgjerrige på hva AUF-lederen har mot Liberaleren (bortsett fra vår ideologi). For å kunne kontakte AUF-lederen må man skrive til politisk rådgiver Trygve Harlem Losnedahl. Så vi sendte en epostmelding til AUF-lederens portvokter, kl. 1335 idag. Foreløbig har vi ikke mottatt noe svar. Losnedahl kan naturligvis være bortreist, og ikke lese eller ha tilgang til å lese epost. Men vi er tålmodige, vi. Så vi fortsetter å vente på svar. Vi vil bare vite hvorfor lederen for AUF har en Twitterprofil han ikke ønsker at Liberaleren skal følge.

I mellomtiden håper vi at noen andre i AUF fanger opp vårt forslag om at elever på videregående skoler som har stemmerett ved stortingsvalget neste år kan få anledning til å avgi forhåndsstemme ved valget neste år, på den skolen den enkelte går på. Vi mener det er et godt kompromissforslag, mellom AUFs holdning til ikke å gjeninnføre skoledebatt og prøvevalg, og FpU, SU og Unge Venstres holdning om å gå tilbake til ordningen som var før 22.juli.

6 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Gullstandard
9 years ago

Han tar ytringsansvaret sitt alvor, det skal han ha 🙂

Per
Per
9 years ago

Kjenner en journalist som har blitt blokkert av Eskil Pedersen også, fordi vedkommende skrev noe han ikke likte om MS Thorbjørn.

Tror Pedersen sliter litt med innesperret aggresjon om dagen. Det er kanskje ikke så rart, etter det han har vært igjennom. Men å blokkere folk på Twitter i rollen som offentlig person, det blir jo bare barnslig uansett. Og det får meg til å tenke at de som kritiserer gjenreisningsprosjektet på Utøya og hans lederrolle kanskje har et viktig poeng. Kanskje han virkelig ikke er rette mann.

Pleym
Pleym(@pleym_2)
9 years ago

Vel, det eneste jeg kan tenke meg som vi har kritisert Eskil Pedersen for, er hans utspill om såkalt ytringsansvar; at man har et ansvar for å tenke gjennom hvordan andre oppfatter de utsagn man selv kommer med.

Per
Per
9 years ago

@Per Aage Pleym Christensen Haha, der har du det 😀 Det er mange interessante ord man kan sette etter «ytrings». Frihet, rett, ansvar. Jeg liker Anita Nyholt’s begrep -rett: «setter pris på ytringsretten, og bruker den.» http://anitanyholt.no/ Mye mas om ytringsansvar i disse dager, med middelalderske islamister som oppfører seg fullstendig idiotisk. Jeg synes faktisk det er veldig viktig å gjøre narr av religion, og dersom denne videoen er basert på tekst fra Koranen så er det jo faktisk ikke så dårlig eller uansvarlig som det hevdes, selv om det er en søpleproduksjon (er ikke noen ekspert på koranen). Det… Read more »

Andy
Andy
9 years ago

Saken er vel muligens den at det begynner å gå opp for ham at «ytringsansvar» var newspeak og er avslørt som sådant, mens ansvaret for egne *handlinger* alltid kommer tilbake for å bite en «i r…».

Og endelig ser det ut til å gå hull på byllen rundt EPs handlinger og ikke minst bortforklaringer.

trackback
7 years ago

[…] Kanskje denne kritikken ble for mye for ham? Han ville i hvert fall ikke følges på Twitter av Liberaleren, fant vi ut 17.september 2012. […]

Fra arkivet