Ukategorisert

Høyre; hjelp oss! Vi trenger positive nyheter!

Det ramler inn nyheter fra kommuner der Høyre bryter løftet om eiendomsskatt.

Partiet skal, i alle fall ifølge valgkampen i 2011, være svært skeptisk eller motstander av eiendomsskatt. Nå kommer nyheter om at Høyre i mange kommuner gir blaffen i løftet om å kutte/fjerne eiendomsskatten.

Liberaleren har allerede nevnt Sandnes Høyre.

Nå har det også blitt kjent at samarbeidet mellom Høyre, KrF og FrP i Haugesund er over fordi Høyre og KrF ikke er til å stole på når det gjelder skatt. De konservative frir nå til Venstre for å få flertall for budsjettet 2013, et budsjett med betydelig eiendomsskatt for borgere i Haugesund.

Høyres opptreden når det gjelder eiendomsskatt i mange kommuner viser at partiet er i nær slekt med Arbeiderpartiet i økonomisk politikk. Høyre-politikerne klarer ikke å kutte utgifter, altså sette grenser for politikk, og dermed må befolkningen betale gjennom mer skatt. Tragisk!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer