Ukategorisert

En verdig avslutning

Roy Steffensen (FrP) avsluttet den lokalpolitiske karrieren med forslag som styrker den private eiendomsretten om forslaget ble vedtatt. Det ble det ikke!

Det var i 2012 det ble kjent at regjeringen gir kommunene muligheter til å pålegge eierne å renovere bevaringsverdige bygninger.

Steffensen foreslo tirsdag kveld at Kvitsøy skal oppheve bevaringsreglene, men forslaget ble nedstemt. Det er uansett bedre med et godt forsøk, enn ikke-forsøke.

–Det var greit å avslutte min lokalpolitiske karriere med et forslag som ivaretar privat eiendomsrett, sier Roy Steffensen til Liberaleren.

Nå blir han stortingsrepresentant for Rogaland FrP. Synd for kommunen, bra for Norge. Politikere som har fokus på privat eiendomsrett trenger vi!

På Facebook.com har Steffensen postet følgende om forslaget han fremmet:
«I den siste saken i mitt siste kommunestyremøte på Kvitsøy (for nå), fremmet jeg forslag om å oppheve spesialområdene for bevaring, noe som vil styrke lokaldemokratiet, men ikke minst den private eiendomsretten for veldig mange av Kvitsøys innbyggere.

Dessverre fikk forslaget kun støtte fra FrP og 1 representant fra KrF, og falt dermed. Ny mulighet kommer dog i rullering av kommuneplanen…»

Mest lest

Arrangementer