Ukategorisert

Ny sak på Toppe-listen

Senterpartiets Kjersti Toppe kan legge til et nytt forbud på listen over det hun vil forby.

Toppe er trolig Stortingets verste formynder, en politiker som slett ikke legger skjul på sin iver etter å styre menneskers liv. Toppe har tidligere ytret ønske om forbud mot vinspalter og forbud mot kartongvin. Hun mener det bør bli ulovlig med små barn på fotballag og hun vil forby salg av paracetamol og andre smertestillende på butikk. I tillegg kommer andre forbud som hun faktisk har politisk støtte for på Stortinget.

Nå åpner senterpartipolitikeren for fyrverkeri-forbud, ifølge BT.no.

Det er snart enklere å skrive om det Toppe vil tillate. Den listen trenger ikke bli spesielt lang.

0 0 vurdering
Vurdering
Tags:
2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Unvalidate
Unvalidate
5 years ago

Når skal Toppe skjønne at Forbud avler “kriminalitet” ( at folk tilslutt gir banke … )

Odd Erling N. Eriksen
Odd Erling N. Eriksen
5 years ago

Nå skal det jo sies at om man først ønsker å forby noe, så er ikke eksplosiver som omsettes til hvem som helst over 18 år uten at noen som helst opplæring i ansvarlig bruk gis det verste stedet å begynne.

Dog ville det være mer naturlig å heller innføre promillegrense. Det er ingen menneskerett å stå ravende dritings ute blant folk mens man skyter eld og gneister i alle tenkelige og utenkelige retninger.