Ukategorisert

FrP-politikerne bør gjøre som Atle Simonsen

FpU-lederen har kjempet og argumentert mot regjeringens forslag om standardiserte tobakkspakninger. Nå bør flere i FrP våkne; flere bør gjøre som FpU-formann Atle Simonsen.

Helseminister Bent Høie (H) har sagt at han vil ha standardisert innpakning av tobakksvarer for at færre ungdommer skal benytte seg av produktene. Høie mener regjeringen vet at ungdommer blir påvirket tobakksemballasjen.

DN.no er det en artikkel som synliggjør litt av konsekvensen dersom standardiserte tobakkspakninger blir en realitet. Forslaget betyr slutten for håndrullede cubanske sigarer i Norge. Det betyr at regjeringen ønsker å fjerne noe vi kan karakterisere som kultur, god kultur blant en del mennesker i Norge.

FrP har på eget nettsted skrevet pent om frihet. Skal teksten ha litt, bare litt troverdighet må flere i partiet støtte Simonsen i kampen mot formynderne i Helse- og omsorgsdepartementet.

Noen saker er små i den store sammenheng, men mange småsaker begrenser friheten menneskene skal ha over egne liv. Kampen mot standardiserte tobakkspakninger er en kamp om frihet!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer