Ukategorisert

Helseministeren bør godta at mennesker liker tobakk

Helse- og omsorgsminister Bent Høie (H) ble intervjuet i NRK Dagsnytt klokken 14 i forbindelse med tobakkstallene Statistisk sentralbyrå har presentert.

Norge har en illiberal helseminister. Høie vil fortsette det norske regjeringer og Stortinget har gjort i mange år, nemlig sørge for ekstreme reguleringer fordi de misliker at mennesker benytter seg av tobakksprodukter.

I radiointervjuet lovet Høie lik innpakning på snus- og tobakkspakker, et standpunkt Høyre-politikeren har markedsført jevnt og trutt som helseminister. Han sa videre at han vil fremme pakkesaken for Stortinget før sommeren.

Ikke bare skal snusen være gjømt på butikken, nå skal godsakene også ligge i politisk vedtatt innpakning. Det kan knapt bli mer detaljstyring enn dette.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer