Debatt

Kvinner burde ikke ha stemmerett

Det er en grunn til at kvinner og barn evakueres først når det er krise. Noen sier det er fordi de er viktigst og de mest verdifulle. Andre sier det er fordi de er mest hjelpesløse. Noen sier også at det er for at menn skal få stillhet så de kan tenke seg til en løsning på problemet. Hva enn svaret er er det tydelig vi behandler menn og kvinner forskjellig.

Vi lever i dag i et samfunn der følelser styrer. Dette skyldes blant annet at kvinner bruker for mye tid på å tenke på hva andre bør gjøre, fremfor å bruke tid og tenke på familien og sine kjære. Normer og regler i storsamfunnet er ikke noe kvinner burde stemme over. Da får man for eksempel en lov som sexkjøpsloven der det straffes for å kjøpe sex, mens det er lov å selge det.

Kvinner som gruppe er rett og slett ikke i stand til å ta store avgjørelser for andre. De bruker i dag alt for mye tid på å tenke på hva naboen gjør, fremfor å ta aktiv del i samfunnet og hjelpe andre direkte. Det burde være selvsagt for enhver at man prioriterer ens barn og familie og de som står enn nær fremfor å bekymre seg om Støre eller Erna kommer til å bruke 1% eller 2% av pengene våre på bistand. Smil på barnefjes, mat i magen og rene gulv før dydsposering om å gi penger til diktatorer i Afrika eller sette opp vindmøller for å kunne selge mer fossile drivstoff til Tyskland. 

Jesus sa ifølge Matteus at “du skal gjøre mot andre det du vil de skal gjøre mot deg” og koranen sier man skal gi etter behov til fattige og reisende – ikke sløse. Kvinner har glemt dette når de stemmer. Etter at stemmeretten har kvinner stemt på politikere som innførte forbud og straff mot masse rare ting som ikke skader andre. Forbudt å sende fargetv, kjøre skateboard, gebyr for å eie tv, krav om løyve for å kjøre noen rundt med bil og f.eks å bli slengt i et fangehull for å røyke en plante. Kvinner er rett og slett ikke i stand til å stemme inn gode politikere som ikke innfører autoritære lover.

Jeg mener forøvrig det samme om du bytter ut kvinner med “menn” eller “individer”.

Det er skrevet svar til denne dagen derpå.

Mest lest

Arrangementer