Ukategorisert

Giske vil bevare kommunikasjonsfriheten

Liberaleren spurte hva Trond Giske og regjeringen ville gjøre når det ble bevist at forbudet mot å foreta betalingstransaksjoner ikke fungerte. Vi har fått svar, gjennom VG.

Med en tanke sarkasme spurte vi i en artikkel om det neste skrittet er å blokkere internettsider, slik Thailand har gjort. Trond Giske besvarte vårt spørsmål i VG.

–Det er for drastisk å sperre internett. Det hadde sikkert gjort at enkelte hadde sluppet å bli spilleavhengige, men dette forslaget er for drastisk, sier han til VG Nett.

I en håpløs sak er svaret fra Giske positivt. Det betyr at Trond Giske og regjeringen ikke ønsker statlig sensur av internett. Kulturministeren skjønner at det blir vanskelig å kritisere blant annet Kina dersom den norske stat skal bruke de samme virkemidlene som kommunistdiktaturet bruker mot sin befolkning.

0 0 vurderinger
Vurdering
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Reidar Barstad
Reidar Barstad
12 years ago

“Det betyr at Trond Giske og regjeringen ikke ønsker statlig sensur av internett”…fordi han sa det? Naivitet kan være ganske søtt noen ganger 🙂

Fra Liberalerens arkiv

 • DødsstraffDødsstraff
  Den mest fundamentale straffemetode blir stadig mindre brukt. Hvorfor er dødsstraff galt?
 • Læreplaner gir tapereLæreplaner gir tapere
  Nye læreplaner løser ikke det grunnleggende problemet
 • Med samme begrunnelseMed samme begrunnelse
  Liberalister har alltid forsvart utsatte minoriteter, enten de er homofile eller religiøse fundamentalister. De er alle individer med like rettigheter.
 • Overlagt sløsingOverlagt sløsing
  Tenk deg et barnetog som strekker seg fra Oslo S til Slottet. Vet du hvilken fremtid politikerne har planlagt for dem?
 • Mangfold versus enfoldMangfold versus enfold
  Markedet skaper mangfold og politikk skaper enfold. Hva vil du velge?
 • Ruspolitisk sensur i skolen, igjenRuspolitisk sensur i skolen, igjen
  Legalisering av cannabis er stadig mindre kontroversielt. Likevel nektes politisk engasjert ungdom å ytre meningene sine om rusreform på norske skoler.
 • Telling vi ikke likerTelling vi ikke liker
  Samfunnet har tatt inspirasjon fra dyrene i eventyret om den tellende geitekillingen. Lar du deg forbanne over å bli telt?