Ukategorisert

Per Sandberg tok feil

Politikere tar ofte feil. Nestleder i Fremskrittspartiet, Per Sandberg, kan sikkert skrive under på den påstanden.

Foran landsstyremøtet som Fremskrittspartiet avholdt i februar 2009, kom Liberaleren med en oppfordring. Vi ba leserne sende e-poster til Siv Jensen, for å få en klarere formulering om datalagringsdirektivet i partiprogrammet for perioden 2009 – 2013.

På vegne av Fremskrittspartiet sendte Sandberg ut svar. Han kom med løfter om at datalagringsdirektivet skulle avklares i 2009. Det var tydeligvis hovedargumentet mot et klarere standpunkt mot direktivet i partiprogrammet for den kommende stortingsperioden.

Denne stortingsperioden er snart over. Det nærmer seg faktisk et nytt valg, og datalagringsdirektivet er fortsatt uavklart i Stortinget. Per Sandberg, du skulle fulgt Liberalerens oppfordring fra februar 2009.

Delta i bloggstafetten som pågår for fullt.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer