Ukategorisert

Sammen for livet

Nikolai Astrup mener det. Det samme gjør Unge Høyre,, Bjarne Håkon Hanssen, Jan Arild Snoen og Lars-Henrik Michelsen. Rusomsorgen er i stemmeskiftet!

På 80 og 90-tallet var det utenkelig at mange fremtredende politikere og debattanter tok til ordet for skattefinansiert utdeling av heroin som en del av rusomsorgen. I dag er det nokså vanlig, og Liberalerens arkiv inneholder flere slike artikler. Sist ute er skuespiller Kristoffer Joner som på NRK.no er klar og tydelig om virkemidlet.

De som ønsker utdeling av heroin tenker på de fattigste av de fattige. De tenker på personer som dør av overdoser i altfor ung alder. De setter ord på en narkotikapolitikk som er totalt mislykket. For mange liberalister vil det være en motbydelig tanke at skattebetalerne skal finansiere heroin for utvalgte brukere, men det er kanskje prisen vi må betale for å avkriminalisere bruk av narkotika. Prisen er høy, men kanskje er det verdt det? Sammen for livet!

Mest lest

Arrangementer