Ukategorisert

Rune G lyver!

Rune Gerhardsen, Arbeiderpartiets ordførerkandidat i Oslo, påstår i et nettmøte at Fremskrittspartiet vil privatisere alt av velferdsgoder. Det er ren løgn!

På nettmøtet som var på Dagbladet.no, spør signaturen ”Martin” om faren til Rune Gerhardsen ville stemt FrP. Ordførerkandidaten svarer kategorisk nei på spørsmålet og legger til: ”De er jo motstandere av kollektive lønnsavtaler som sikrer ansvarlige lønninger, motstandere av arbeidsmiljøloven, og vil privatisere alt som finnes av velferdsgoder”.

Det er et parti i Oslo som vil privatisere mye, mye mer enn det vi er vante med fra norske politikere. Partiet heter Det Liberale Folkepartiet. Liberaleren har intervjuet Vegard Martinsen.

Politikere som vil privatisere, er mennesker som ønsker et totalt systemskifte. Politikere som jobber for å privatisere det meste av tjenester, ønsker et samfunn med betydelig mer frihet og rettferdighet. Å sette FrP i denne kategorien er urettferdig ovenfor alle liberalistene.

Hva er privatisering?
At det offentlige (stat, fylke, kommune) ikke har ansvar for verken å finansiere eller produsere en vare eller tjeneste, og heller ikke har noe ansvar for at en vare/tjeneste i det hele tatt blir produsert.

Hvis du har behov for denne varen eller tjenesten må du selv både betale for den, og finne noen som vil lage den. Ingen kan med troverdighet hevde at FrP ønsker et sånt samfunn.

De som vil vite mer om Fremskrittspartiets politikk, kan lese intervjuene Liberaleren har gjort med FrP-kandidater i serien Kandidaten 2011.

Det er gøy med spill i valgkampen, men spill redelig. Det gjør ikke Rune Gerhardsen.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer