Ukategorisert

Rundebordspod fra Oslo

Tomt studio hadde kanskje vært riktigst
i disse Corona-tider (og greit å ha en
unnskyldning når man glemmer
å ta bilde av gjestene!)

Vegard Nøtnæs er vert for første Oslo-episode med Bent Johan Mosfjell, Lene Johansen og Nicolai Buzatu rundt bordet. Temaer er korona-virus, Trine Skei Grandes avgang og kuppingen av begrepet globalisme.

Lene filosoferer over Oslo-gjengens beslutning om å møtes i disse korona-tider. Bent Johan går ikke på pub. Vegard har vært på korona-tom butikk. Nicolai har vært på pub, og er derfor litt stille i starten!

Artikler vi er innom i samtalen:

0 0 vurderinger
Vurdering

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Fra arkivet