Prinsippdebatt

av | 13. november 2009 kl. 18.53 | 1 kommentar

I kommenaterene til artikkelen Legalisering? hos Minerva deltar Liberalerens Bent Johan Mosfjell i en debatt med viktige liberale argumenter og tradisjonelle konservative motargumenter.


Kommentarer

 1. Anonym | 14. november 2009 kl 12.54

  Det er bra å ta denne debatten, og få frem de liberale argumentene, men det går an å være for legalisering uten å samtidig kreve at Norge går bort i fra den sosialdemokratiske og restriktive modellen.

  En legalisering med Vinmonopolordning for cannabis og der leger kan skrive ut tyngre stoffer vil uansett bli billigere og være mer menneskelig – selv om disse fortsatt får gratis helsehjelp – enn den repressive politikken vi fører i dag. Rett og slett fordi helseskadene av den politikken vi i dag fører, samt det at mange blir utestengt fra arbeidslivet, er så kostbar at det er dyrere enn alternativet beskrevet over.

  Og det er nok mer realistisk å få norske politikere til å gå med på en slik ordning.

 • Dagens sitat

  Hard work pays off in the future. Laziness pays off now.

  — Unknown
 • Liberaleren på twitter

 • Støtt kampen mot DLD økonomisk!

 • Månedsarkiv

 • Kategorier

 • Søk

 • Lenker

 • Skribenter