Prinsippdebatt

av | 13. november 2009 kl. 18.53 | 1 kommentar

I kommenaterene til artikkelen Legalisering? hos Minerva deltar Liberalerens Bent Johan Mosfjell i en debatt med viktige liberale argumenter og tradisjonelle konservative motargumenter.


Kommentarer

 1. Anonym | 14. november 2009 kl 12.54

  Det er bra å ta denne debatten, og få frem de liberale argumentene, men det går an å være for legalisering uten å samtidig kreve at Norge går bort i fra den sosialdemokratiske og restriktive modellen.

  En legalisering med Vinmonopolordning for cannabis og der leger kan skrive ut tyngre stoffer vil uansett bli billigere og være mer menneskelig – selv om disse fortsatt får gratis helsehjelp – enn den repressive politikken vi fører i dag. Rett og slett fordi helseskadene av den politikken vi i dag fører, samt det at mange blir utestengt fra arbeidslivet, er så kostbar at det er dyrere enn alternativet beskrevet over.

  Og det er nok mer realistisk å få norske politikere til å gå med på en slik ordning.

 • Dagens sitat

  We hold these truths to be self-evident, that all men are created equal, that they are endowed by their Creator with certain unalienable Rights, that among these are Life, Liberty, and the pursuit of Happiness. That to secure these rights, Governments are instituted among Men, deriving their just powers from the consent of the governed.

  — Thomas Jefferson
 • Liberaleren på twitter

 • Støtt kampen mot DLD økonomisk!

 • Månedsarkiv

 • Kategorier

 • Søk

 • Lenker

 • Skribenter