Rekordbeslag!

av | 12. juni 2012 kl. 14.53 | 3 kommentarer

Harstad-tollerne har beslaglagt 1,2 kilo syntetisk cannabis. Dette er det største tollbeslaget av denne typen noensinne i Norge, ifølge Toll.no.

Å legalisere cannabis vil og må være en vinn-vinn-situasjon. Lovlig cannabissalg gir mindre spillerom for syntetisk cannabis.


Kommentarer

 1. Anonym | 13. juni 2012 kl 00.59

  Hvis 1,2 kilo er 400 tusen brukerdoser lurer jeg på hvordan de tror at de noensinne vil stoppe flyten av narkotika. Noen kubikkmeter med dette bortgjemt i et fjell og tilførselen for de neste hundre årene vil være sikret.

 2. stian | 13. juni 2012 kl 10.15

  de tror ikke at vi kan stoppe det,men de kan gjør det vanskligere for folk som bruker uloveligestoffer det er den omtanken samfunet har for folk som som bruker noe annet en alkohol,GJØRE DET VANSKLIG

 3. Anonym | 13. juni 2012 kl 11.39

  @stian Visjonen har hele tiden vært at Norge skulle være et «narkotikafritt samfunn» og at politikken er basert på «nulltoleranse». Så jo, de har hele tiden basert seg på troen på at de kan stoppe det helt.

  Hvis eneste respons på den massive vanliggjøringen av bruk, der et massivat antall vanlige mennesker i Oslo bruker cannabis hele livet på omtrent samme måten som alkohol, er at man nå ikke lenger tror på denne visjonen, men ikke da skal stille mer grunnleggende spørsmål til den, men bare påstå at man skal «gjøre det vanskeligere» så er dette ganske innbitt.

 • Dagens sitat

  Anarchism is not a romantic fable but the hardheaded realization, based on five thousand years of experience, that we can not entrust the management of our lives to kings, priests, politicians, generals, and county commissioners.

  — Edward Abbey
 • Liberaleren på twitter

 • Støtt kampen mot DLD økonomisk!

 • Månedsarkiv

 • Kategorier

 • Søk

 • Lenker

 • Skribenter