Terrorhendelsene i Paris

av | 18. november 2015 kl. 18.37 | 5 kommentarer

Norsk politi er i en forhøyet beredskapssituasjon, ifølge en pressemelding fra PST.

Pressemeldingen ble lagt ut onsdag kveld.


Kommentarer

 1. Jorg Aadahl | 19. november 2015 kl 02.48

  Kanskje på tide å spre litt opplysning om hva som ser ut til å drive i alle fall de verste selvmordsbomberne: Det er bare oppspinn at ivrige, sultne jomfruer venter på dere hinsides som belønning for å drepe uskyldige mennesker! For den saks skyld er hele Koranen bare oppspinn, mens Allah bare var en av mange, oppdiktede ørkenånder, før Muhammed fikk den genial idé å forfremme ham til guddommelighet. Faller dere virkelig for slikt tøv? Da må dere være mer enn trang i nøtta! Snakker om overtro! Voks opp, gutter, og gjør litt nytte for dere i samfunnet!

 2. Bjørn Magne Solvik | 19. november 2015 kl 17.05

  Jorg Aadahl; at det er mange mennesker, fornuftige mennesker, som tror religion er overtro, er det liten tvil om. Vi kan likevel ikke nekte mennesker trosfrihet. Denne friheten må også gjelde for mennesker som tror på Islam. De fleste muslimer er flotte mennesker, og det bør vi aldri glemme.

  Hvorfor drap og selvmordsbomber? Ingen sitter på en fasit hvorfor mennesker dreper hverandre, og drap har det alltid vært helt uavhengig av Islam. Jeg er fristet til å si at dette er syke mennesker, men vil jo egentlig ikke bruke betegnelsen syk ettersom jeg ønsker at mennesker som dreper andre på denne måten, skal få straff slik Breivik fikk sin straff i Norge.

 3. Jorg Aadahl | 19. november 2015 kl 17.53

  Du hra tydeligvis ikke lest Koranen, hvor det klart oppfordres til å drepe alle oss vantro! Absolutt ingen tvil om det, – en sentral del av islam. Heldigvis følger de fleste muslimer ikke sin religion, – men dessverre er det altfor mange som gjør det! I tillegg til Koranen, les også Ayaan Hirsi Ali’s siste bok: «Heretic – Why Islam Needs a Reformation Now». Hun vet hva hun snakker og skriver om, oppdratt som «rettroende» muslim, som utviklet seg til krystallklar ateist da hun vokste opp og forstod.

 4. Gaudius | 19. november 2015 kl 18.55

  Dette med at Koranen oppfordrer til å drepe alle vantro, er en tolkning som jeg tror de fleste muslimer ikke deler, selv ikke det salafistiske Islamnet: http://www.islamnet.no/misoppfatninger/misopp1/1950-sier-koranen-at-muslimer-skal-drepe-alle-ikke-muslimer.html
  Men det er klart at Koranen også KAN tolkes dithen at alle vantro bør drepes (det gjør sannsynligvis IS), og derfor er det skummelt. Når «Allah» skrev Koranen burde han ha presisert dette nøye for å unngå misforståelser – som allmektig og allvitende burde han ha kunnet forutse dette (ikke noe sterkt argument for Allahs eksistens akkurat).

 5. Jorg Aadahl | 19. november 2015 kl 19.13

  Her er det ikke snakk om misforståelse! Koranen oppfordrer ikke bare klart og tydelig flere steder at de vantro skal drepes, men at det er en rettroende muslims plikt dersom han har anledning. Ikke la skamfulle muslimer bortforklare Koranens fakta! Jeg holder meg til N.J.Daywood’s offisielle oversettelse: «The Koran», utgitt av Penguin Classics, første publisert i 1956, senere opptrykt mange ganger.Surra 8:12 er kun ett av mange eksempler og neppe noe å ta feil av. Men, surra-listingen i den norske oversettelsen avviker noe fra Dawood’s.
  En annen opplagt sak er at Allah er oppdiktet, – selvsagt, som alle andre guder pønsket ut av overtroiske mennesker.

 • Dagens sitat

  There is only one success – to be able to spend your life in your own way.

  — Christopher Morley
 • Liberaleren på twitter

 • Støtt kampen mot DLD økonomisk!

 • Månedsarkiv

 • Kategorier

 • Søk

 • Lenker

 • Skribenter