Bør fortsatt jobbe for søndagsåpne butikker

av | 13. mars 2017 kl. 14.56 | Ingen kommentarer

Selv om Høyre har fjernet saken om søndagsåpne butikker fra partiprogrammet, bør partiet fortsatt jobbe for at butikkeiere får bestemme over egen drift.

Én av mange skuffelser i inneværende valgperiode, er at Høyre, FrP og Venstre ikke har avskaffet reguleringer om åpningstider. Partiene har flertall på Stortinget, men har ikke brukt flertallet godt i denne valgperioden.

Kulturministeren har nedsatt et utvalg som jobber med saken om søndagsåpne butikker. Utvalget har akkurat vært på en studietur i Stockholm og har sett på hvordan det fungerer i Sverige som har søndagsåpne butikker.

Åpningstider er spørsmål om eiendomsrettigheter. Hver butikkeier bør få bestemme over egen drift.


Kommentarer

Denne artikkelen er stengt for kommentarer.