En bred debatt om eggdonasjon i Høyre

av | 9. april 2018 kl. 13.49 | Ingen kommentarer

Høyres Landsmøte gikk lørdag inn for å tillate eggdonasjon i Norge.

Etter vedtaket trekker flere sentrale Høyre-politikere frem den brede debatten om saken innad i Høyre. Flere ganger, blant annet i NRK, har det vært debatter mellom Høyre-politikere i forkant av landsmøtet. Interessant for oss som står på utsiden, selv om Høyre har brukt lang tid på saken.

Det var i fjor Høyre vedtok å legge opp til en bred debatt om gen- og bioteknologi.

Tina Bru, leder av Høyres Kvinneforum, er fornøyd med vedtaket på landsmøtet.
— Etter en lang og grundig prosess er vi i Høyres kvinneforum utrolig fornøyde med utfallet i denne saken. Vi har jobbet aktivt på tvers av fylkene, og jeg er stolt av arbeidet vi har gjort, sier Tina Bru, ifølge Hoyre.no.


Kommentarer

Denne artikkelen er stengt for kommentarer.