Actis vil ha systemskifte i narkotikapolitikken

av | 14. september 2018 kl. 15.04 | 5 kommentarer

Actis vil ha slutt på straff for narkotikabruk, og følger dermed opp de politiske partiene som ønsker endring av narkotikapolitikken, ifølge P4.

Actis mener narkotika fortsatt skal være ulovlig, men mener at bruk skal møtes med helserettede reaksjoner og ikke straff.

Liberalister vil legalisere narkotika. Selv om Actis vil ha en kursendring kan vi ikke betegne rusfeltets samarbeidsorgan for frihetsforkjempere.

I løpet av relativt kort tid har mange ulike aktører skiftet syn, nemlig at bruk av narkotika bør flyttes fra justissektoren til helsesektoren. Alle som er motstandere av denne kursendringen forsvarer en kurs som har vært mislykket på mange måter.

Actis er en paraply for organisasjoner som jobber med rusfeltet, og representerer 32 organisasjoner.


Kommentarer

 1. Geir Gabrielsen | 15. september 2018 kl 08.22

  Det er jo hårreisende! Hva er det som feiler avholdsfolket? På den annen side er det et betydelig framskritt for rusfeltet.

 2. Jarle Larsen | 23. september 2018 kl 11.50

  Gode observasjoner og godt skrevet av Liberaleren. Det samme vil jeg si om kommentaren til Geir Gabrielsen. siden det tyder på at han vet mer enn han uttaler her så tillater jeg meg og svare på det ene spørsmålet hans.Ja det er hårreisende! Det er det første synlige tegn på at Norge får oppleve et samfunnsfenomen som de aller fleste av oss bare har drømt om. uten at jeg skal utdype det. HVA ER DET SOM FEILER AVHOLDSFOLKET!! Det er en fornøyelse og offentliggjøre at avholdsfolket sitter i sin egen korrupsjons felle!! Selv om 80% av landets befolkning viser sin avsky for denne paraplyen så må landets skattebetalere nå følge ekstra godt med siden de fra nå og fremover blir avkledd som velgjørere, engler med gode intensjoner, samfunnsnyttige medmennesker, ingen resurs for samfunnet men som den absolutt og uten sammenligning med noe annet, Den farligste kriminalitet som eksisterer i et samfunn og ikke minst i en Stat som vakler. De mest korrupte statene i verden har absolutt mest å tjene på en cannabis legalisering. Norge er verdens beste i og få størst nytte av den forestående cannabis legaliseringen. Nå er det steg 2. Avkriminalisering av cannabis blir ALDRI! godtatt under noen omstendighet. Portugal som helhet er et blindspor for Norge selv om vi tar med oss det som er aktuelt for oss. Vi må se til Nederland og Canada. Og vi har mer enn nok av Ukorrupt forskning fra USA til å bare sette i gang nå. Det er totalt uforsvarlig av Stortinget, ikke bare av hensyn til landets befolkning, men av hensyn til de Nordiske landene. Tyskland, Europa,og ikke minst til FN,s medlemsland som Actis og Norge har dolket i ryggen.

  Avkriminalisering beskytter ikke de sårbare inkludert våre egne barn, så derved er det utelukket. Avkriminalisering opprettholder korrupsjonen som vi nå blir kvitt ved legalisering. I den forbindelsen vil jeg bare få sagt at Landsorganisasjonen har sviktet sine medlemmer totalt. Mer om Actis se: https://www.roovernytt17.com/

 3. Jarle Larsen | 4. oktober 2018 kl 14.01

  En avkriminalisering beskytter ikke de sårbare. Her er det viktig at vi følger med som befolkning. Forskning fra hele verden viser at det kun legalisering og påfølgende foreldrekontroll som får ned bruken blant barn og ungdom, og i tillegg har forbedringspotensiale.

  Cannabis legalisering er et engangs våpen vi har » fått » mot korrupsjonen og det må vi ikke missbruke på en avkriminalisering som opprettholder korrupsjonen nesten som i dag. Kravet fra landets befolkning må være full legalisering.En cannabis legalisering setter stopper for den illegale virksomheten til Statens barnevern. En full legalisering gir oss også nytt helsevesen tilpasset mennesker.

 4. Jarle Larsen | 18. november 2018 kl 15.38

  Avkriminaliserings Bløffen. Actis har planene i orden. I en propaganda video på siden sin offentliggjør de hva » avkriminalisering betyr.»

  Avkriminalisering er ikke det samme som legalisering. Narkotikabruk vil fortsatt være forbudt, og hvis man BRYTER FORBUDET, vil man bli MØTT MED TETT , OG FORPLIKTENDE OPPFØLGING.

  De som sliter med rus avhengighet skal få tilbud om helsehjelp, og ikke bøter NÅR DE BLIR TATT MED NARKOTIKA.

  Hva slags tette forpliktelser kan det dreie seg om tro? Skal landets voksne skattebetalere tvangsbehandles av Actis for et rusproblem de ikke har? Eller er dette ordlyden fra Stortinget.Her stinker det korrupsjon nok en gang.

  En ting bør skattebetalerne vite, forskjellen på legalisering og avkriminalisering. En legalisering knuser korrupsjon i stor skala for oss. en avkriminalisering er en seier for korrupsjonen. Les mer om Actis les Røvernytt. https://www.roovernytt17.com/437536348

 5. Jarle Larsen | 11. desember 2018 kl 20.43

  Krigen mot korrupsjonen er i gang. I morgen onsdag 12 desember avsløres Norge i korrupsjon rettet mot FNs medlemsland.
  Actis kan ikke si at de ikke har blitt gjort oppmerksom på følgende: Hold dere unna medisinsk cannabis hilsen landets uføre.
  Norge har fortsatt muligheten til å bli en foregangnasjon mot korrupsjon. Tro det eller ei. Hvis Stortinget offentliggjør at Norge legaliserer cannabis, før utgangen av februar. Eller vi sier det selv som samfunn. FN er lov-forpliktet til å høre på oss som samfunn. Actis representerer ikke på noen som helst måte oss som samfunn bare så det er helt klart. Norge er avslørt av landets befolkning i å presse FN gjentatte ganger, nå er det slutt.. Det er kun den absolutte nulltoleranse på korrupsjon som blir godtatt. Der er det 100% enighet.
  Staten dreper sine egne uføre. Følg krigen i frontlinjene. Les Røvernytt. http://www.roovernytt17.com/437536348

 • Dagens sitat

  When I hear somebody sigh «Life is hard», I am always tempted to ask, «Compared to what?»

  — Sydney J. Harris
 • Liberaleren på twitter

 • Støtt kampen mot DLD økonomisk!

 • Månedsarkiv

 • Kategorier

 • Søk

 • Lenker

 • Skribenter