Skal Den norske kirke fortsatt få fødselsmeldinger? Nei!

av | 14. september 2018 kl. 15.03 | Ingen kommentarer

Kulturministerens svar bør være klinkende klart, det bør være nei!

Olaug V. Bollestad, stortingsrepresentant for KrF, har sendt et skriftlig spørsmål til kulturminister Trine Skei Grande (V). KrF-representanten spør om statsråden har vurdert og undersøkt muligheten for at Den norske kirke kan fortsette å få fødselsmeldinger når kirkens medlemmer får barn, frem til behandlingen av ny trossamfunnslov til neste år?

På grunn av endringer i folkeregisterloven får ikke Den norske kirke fra 1. oktober informasjon om når medlemmer får barn, noe som gjør det vanskeligere å få sendt ut dåpsinvitasjon til alle tilhørige.

En viktig sak for KrF, men for mange andre er det naturlig at Den norske kirke ikke gis konkurransefortrinn.


Kommentarer

Skriv en kommentar