Frihet-snakk fra SV

av | 14. november 2018 kl. 15.12 | Ingen kommentarer

SV har en god podcast med partileder Audun Lysbakken og Hans Olav Lahlum.

Ja det er mulig å like ulike podcaster, selv om man er uenig i store deler av innholdet.

I den siste utgaven var Hans Olav Lahlum erstattet med nestleder Kirsti Bergstø og ett av temaene var abort. SV-nestlederen var befriende frisk i språket, og fokuserte veldig på kvinners frihet og retten til å bestemme over egen kropp. Det er retorikk som glir rett inn hos liberalister eller en liberalistisk menighet.

Forskjellen på liberalister og SV-nestlederen, er at liberalister skal være konsekvente. Frihet bør gjelde på mange, omtrent alle områdene. Friheten til å bestemme over egen kropp bør være vid, og gjelde for langt mer enn debatten om abort.


Kommentarer

Denne artikkelen er stengt for kommentarer.