Ukategorisert

Hurra! Vi har jubileum!

Dette er artikkel nummer 2500 på Liberaleren siden starten 4. juni 1999. Siden jeg var den første redaktøren påtar jeg meg det glade oppdrag å juble vilt og hemningsløst på vegne av meg selv og de to påfølgende redaktører, Bønna og Pleym. Vi er opprinnelig stolte av det vi har fått til sammen med andre skribenter og dere, våre kjære lesere.

I begynnelsen var vi alene som en liberal politisk nettavis. Den gang foregikk «bloggingen» i html-kode… Siden den gang har heldigvis teknologisk innovasjon gitt oss en mengde konkurrenter, og vi gleder oss storartet over den situasjonen. Lenge leve det liberale mangfoldet på nettet!

Liberaleren vil fortsette å komme med en daglig dose frihet, vær sikker! De neste 2500 artiklene er allerede under produksjon!

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sverre Berg, Leder Fridemokratene
Sverre Berg, Leder Fridemokratene
15 years ago

Gratulerer! Dere redaktører og journalister har gjort en kjempejobb som det står respekt av!
Takk også til de gjesteskribenter som har bidratt, og til alle de som har kommentert artiklene, enig eller uenig.

expat
expat
15 years ago

Gratulerer, har nesten byttet favorittfargen min fra blaa til oransj etter jeg fant liberaleren.no :-).

Harry Steen
15 years ago

Gratulerer med jubileumet. Enig i noe og uenig i annet 🙂 Men stå på, leser det meste og kommenterer enkelte ting. Savner litt liberalt engasjemang i pågående sak om ytringsfrihet. dere er jo veldig opptatt av de «farlige» kommunistene og sosialistene. Men hva med de ekstreme muslimene? Er det politisk uriktig å kritisere disse? Farverikt fellesskap beror jo på fellesskap mellom mennesker, og ikke nødvendigvis mellom politikk, spesielt når politikk og religion sauses sammen til diktatoriske leveregler som etter deres hellige bok skal tvinges på verden, med fredelige og krigerske midler! Så kom igjen, vis ståa for Liberaleren, heis flagg… Read more »

Fra arkivet