Ukategorisert

Hurra! Vi har jubileum!

Dette er artikkel nummer 2500 på Liberaleren siden starten 4. juni 1999. Siden jeg var den første redaktøren påtar jeg meg det glade oppdrag å juble vilt og hemningsløst på vegne av meg selv og de to påfølgende redaktører, Bønna og Pleym. Vi er opprinnelig stolte av det vi har fått til sammen med andre skribenter og dere, våre kjære lesere.

I begynnelsen var vi alene som en liberal politisk nettavis. Den gang foregikk «bloggingen» i html-kode… Siden den gang har heldigvis teknologisk innovasjon gitt oss en mengde konkurrenter, og vi gleder oss storartet over den situasjonen. Lenge leve det liberale mangfoldet på nettet!

Liberaleren vil fortsette å komme med en daglig dose frihet, vær sikker! De neste 2500 artiklene er allerede under produksjon!

Mest lest

Arrangementer