Ukategorisert

Meld deg inn i støttegruppen!

Er du en bruker av nettsamfunnet Facebook.com, meld deg inn i ”Ja til ærlige politikere – Vanebos støttegruppe”.

Gruppen ble startet av skribent Bent Johan Mosfjell. Liberaleren mener politikerne kan kjede seg i mange av møtene som avholdes i løpet av en valgperiode.

–Det er et åpenbart faktum at kommunestyremøtene kan være kjedelige. Vanebo har formidlet en sannhet, selv om ordbruken kanskje ikke var diplomatisk. Det er mange kjedelige kverulanter på slike møter, sier Bent Johan Mosfjell til Dagbladet.

De som ikke melder seg inn i Facebook-gruppen, bør prøve å redusere oppgavene et kommunestyre eller utvalg sitter med. Det blir færre kjedelige timer i møtesalene om politikerne klarer å sette grenser for politikk, og reduserer egne arbeidsoppgaver i folkevalgte organ. Sannsynligvis vil effektivisering av systemet bidra til økt politisk engasjement. Åslag Haga kan få økt kvinneandel om hun gikk inn for et systemskifte. Det rådet skal hun få helt gratis fra oss i Liberaleren.

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer