Ukategorisert

Meld deg inn i støttegruppen!

Er du en bruker av nettsamfunnet Facebook.com, meld deg inn i ”Ja til ærlige politikere – Vanebos støttegruppe”.

Gruppen ble startet av skribent Bent Johan Mosfjell. Liberaleren mener politikerne kan kjede seg i mange av møtene som avholdes i løpet av en valgperiode.

–Det er et åpenbart faktum at kommunestyremøtene kan være kjedelige. Vanebo har formidlet en sannhet, selv om ordbruken kanskje ikke var diplomatisk. Det er mange kjedelige kverulanter på slike møter, sier Bent Johan Mosfjell til Dagbladet.

De som ikke melder seg inn i Facebook-gruppen, bør prøve å redusere oppgavene et kommunestyre eller utvalg sitter med. Det blir færre kjedelige timer i møtesalene om politikerne klarer å sette grenser for politikk, og reduserer egne arbeidsoppgaver i folkevalgte organ. Sannsynligvis vil effektivisering av systemet bidra til økt politisk engasjement. Åslag Haga kan få økt kvinneandel om hun gikk inn for et systemskifte. Det rådet skal hun få helt gratis fra oss i Liberaleren.

6 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Thomas Olsen
Thomas Olsen
14 years ago

”Ja til ærlige politikere – Vanebos støttegruppe”.

Hva med tankeløse?

Men man kan vel ikke vente annet av slike politikere som Vanebo…

coz
coz
14 years ago

må si meg enig med Olsen her gitt…

Thomas Olsen
Thomas Olsen
14 years ago

Bjørn Magne Solvik, jeg er glad for at du forventer mye av Vanebo fremover, det gjor jeg ogsaa. Masse god underholdning i Martin Schanche klassen. Jeg har selv sittet i et kommunestyre, saa jeg vet at det kan vaere en provelse. Poenget var vel strengt tatt at han er valgt inn for aa sitte i disse motene. Og han har valgt den veien selv. Syntes det er Tankelost aa da skrive noe slikt. Det kan du vel vaere enig i?

Thomas Olsen
Thomas Olsen
14 years ago

Bjørn Magne, takker for svar.
Best aa avslutte naa, ettersom du nevnte Vanebos samfunnssyn…

Kommer til aa fortsette aa lese Liberaleren.

Fra arkivet