Ukategorisert

KMV er nedlagt

Kampanjen Mot Verneplikt er nedlagt.

Bergenskontoret, kampanjens siste kontor, er i dag ubetjent. Det finnes ingen adresse, intet telefonnummer eller e-post som kan brukes for å oppnå kontakt med KMV. De som bruker de gamle adressene, vil få posten i retur.

Kampanjen Mot Verneplikt nedlegges som følge av ingen eller svært lav aktivitet de siste årene. Sånn sett vil det ikke være merkbart at kontoret forblir ubetjent, men det er ergerlig at kampanjen forsvinner. Mange har dratt nytte av KMVs Militærnekter-ABC opp igjennom årene.

I en melding på nettstedet til Kampanjen Mot Verneplikt står det skrevet at kampanjen er flat strukturert, uten medlemskap, styre eller leder. Alle som arbeider mot verneplikt og for ikkevold kan bruke kampanjens navn ved aksjoner, stands etc. KMV-lag kan dannes i øst og vest, nord og sør – uten nærmere «godkjennelse». En kampanje mot verneplikt trengs! Liberaleren håper noen av leserne tar opp hansken.

Liberalerens arkiv for verneplikt – og forsvarsartikler.

Tags:

4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
14 years ago

Hipp hurra!!!
Det gleder meg at det tydeligvis finnes så mange fedrelandssinnede nrdmenn, at kampen mot de som verger sitt land mot ytre fiender har så få tilhengere at kontoret som forsvarer deres villfarelser går inn i historien som en fis i natten.

Pleym
Pleym
14 years ago

Er man fedrelandssinnet nok trenger man ikke bruke tvang for å finne folk til å forsvare fedrelandet.

Seide
14 years ago

Er det ikke mulig at man kan arbeide som sivilarbeider i en slik organisasjon? Ville jo gitt en grei boost, også føler man at man gjør noe viktig samtidig…

Pleym
Editor
14 years ago

Forutsetningen er nok at organisasjonen ikke har en så flat struktur at man i praksis blir sin egen sjef. Men der har nok andre enn meg mer inngående kunnskap om regelverket.

Fra arkivet