Ukategorisert

KMV er nedlagt

Kampanjen Mot Verneplikt er nedlagt.

Bergenskontoret, kampanjens siste kontor, er i dag ubetjent. Det finnes ingen adresse, intet telefonnummer eller e-post som kan brukes for å oppnå kontakt med KMV. De som bruker de gamle adressene, vil få posten i retur.

Kampanjen Mot Verneplikt nedlegges som følge av ingen eller svært lav aktivitet de siste årene. Sånn sett vil det ikke være merkbart at kontoret forblir ubetjent, men det er ergerlig at kampanjen forsvinner. Mange har dratt nytte av KMVs Militærnekter-ABC opp igjennom årene.

I en melding på nettstedet til Kampanjen Mot Verneplikt står det skrevet at kampanjen er flat strukturert, uten medlemskap, styre eller leder. Alle som arbeider mot verneplikt og for ikkevold kan bruke kampanjens navn ved aksjoner, stands etc. KMV-lag kan dannes i øst og vest, nord og sør – uten nærmere «godkjennelse». En kampanje mot verneplikt trengs! Liberaleren håper noen av leserne tar opp hansken.

Liberalerens arkiv for verneplikt – og forsvarsartikler.

Tags:

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer