Notiser

Dårlig med kandidater?

Dagens regjeringsparti sa i forrige stortingsvalgkamp at de skulle avskaffe fattigdommen, men statistikk fra Statistisk sentralbyrå viser at Norge fikk 10 000 flere fattige det første året med rødgrønn regjering. Likevel fikk Karin Andersen, stortingsrepresentant for SV, tildelt fattigmannsprisen av foreningen Fattignorge. Ikke helt fortjent når en ser hva SV har brukt makten til. Liberaleren stiller nok en gang spørsmålet: Skal politikerne utjevne alle forskjellene mellom menneskene?

0 0 vurderinger
Vurdering
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Per
Per
13 years ago

Det er da bare logisk at SV får tildelt denne prisen. Regjeringens politikk har jo ført til flere fattige, altså flere potensielle medlemmer til denne foreningen. Sett i det lyset er det ikke noe rart foreningen er fornøyd med SV i regjering. 🙂

Mest lest

Fra arkivet