Ukategorisert

Dumt, men forståelig

Kunne du tenke deg å bli medlem av NORMAL?

NORMAL er Norges største ruspolitiske organisasjon for legalisering av cannabis. NORMAL ønsker å være en samlende organisasjon for alle som ønsker legalisering eller avkriminalisering av cannabis. Organisasjonen er åpen for alle som ønsker en forandring i lovverket. NORMAL ble stiftet i 1995.

NORMAL er stort sett som andre lovlige, politiske organisasjoner. Det er en viktig forskjell. Alt av forsendelser fra organisasjonen til medlemmene er diskré.

–Vårt standpunkt er fortsatt radikalt. Vår medlemsmasse ville blitt redusert kraftig om vi ikke hadde diskréte forsendelser. Vi må ta hensyn til omgivelsene, sier ett av medlemmene i organisasjonen som Liberaleren snakket med i dag.

Å ville legalisere narkotika er i dag et stuerent standpunkt. Eller det bør være det. Vi som er tilhengere av en ny politikk har bedre argument enn det forsvarerne av forbudslinjen har. Forbud gir grobunn for kriminalitet, for å nevne èn av mange grunner for en ny narkotikapolitikk. Det er synd at fordommene fortsatt råder i Norge, slik at NORMAL ser seg nødt til å bruke forsendelser som er diskré.

Tags:

4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jul E. Nissen
Jul E. Nissen
13 years ago

«Ser seg nødt til»? Medlemmene er altså så feige at de ikke tør tone flagg. De er så liberale og tolerante så, «men det aller helst når de er aleine,» som Einar Rose sang for en 80 års tid siden. Men man blir jo lettere paranoid av narkotika…

Tor Djuve
Tor Djuve
13 years ago

Er selv medlem av NORMAL,og får medlemsbladet På Høy Tid diskret i posten. Anonymiteten burde være unødvendig,men er en konsekvens av bruk av skam og ryktebørs for å diskreditere politisk aktive voksne mennesker. Dette er kjente hersketeknikker,som må til for å opprettholde et ruspolitisk inkonsekvent og feilslåttlovverk.»selv den paranoide kan være forfulgt»

Forøvrig mener jeg at cannabis må legaliseres.

Grenseløs
13 years ago

Jeg er imot normal fordi de ikke går langt nok. De vil bare legalisere noen få stoffer og utelate de meste interessante som lsd osv.

LordMarius
13 years ago

Enig med Grenseløs. De aller største problemene som kommer av kriminalisering av narkotika, kommer på grunn av de «harde stoffene». Full legalisering av alt er det eneste som er moralsk akseptabelt.

Fra arkivet