Ukategorisert

Dumt, men forståelig

Kunne du tenke deg å bli medlem av NORMAL?

NORMAL er Norges største ruspolitiske organisasjon for legalisering av cannabis. NORMAL ønsker å være en samlende organisasjon for alle som ønsker legalisering eller avkriminalisering av cannabis. Organisasjonen er åpen for alle som ønsker en forandring i lovverket. NORMAL ble stiftet i 1995.

NORMAL er stort sett som andre lovlige, politiske organisasjoner. Det er en viktig forskjell. Alt av forsendelser fra organisasjonen til medlemmene er diskré.

–Vårt standpunkt er fortsatt radikalt. Vår medlemsmasse ville blitt redusert kraftig om vi ikke hadde diskréte forsendelser. Vi må ta hensyn til omgivelsene, sier ett av medlemmene i organisasjonen som Liberaleren snakket med i dag.

Å ville legalisere narkotika er i dag et stuerent standpunkt. Eller det bør være det. Vi som er tilhengere av en ny politikk har bedre argument enn det forsvarerne av forbudslinjen har. Forbud gir grobunn for kriminalitet, for å nevne èn av mange grunner for en ny narkotikapolitikk. Det er synd at fordommene fortsatt råder i Norge, slik at NORMAL ser seg nødt til å bruke forsendelser som er diskré.

Tags:

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer