Ukategorisert

Clemet med et godt år

Det er hyggelig at Civita gjør det godt i dette rødgrønne landet.

Kristin Clemet har i en nyttårshilsen på egen blogg lekket fra årsberetningen til den liberale tankesmien. Civita har hatt et godt år og det er viktig i et land der sosialdemokratiske politikere og mange røde byråkrater har hendene på rattet.

I 2010 har tankesmien hatt åtte årsverk til disposisjon. Det har vært gjennomført nærmere 30 arrangement og over 5 000 mennesker har møtt opp i løpet av året. Hurra, det er mange av oss som ønsker en kursendring og et samfunn med større frihet.

Civita har gitt ut nærmere 25 publikasjoner i løpet av året. Mange av disse har vært inspirasjonskilder for liberale mennesker som tror på eiendomsrettigheter.

Skolering er viktig og Civita har skolert nærmere 600 personer i politikk, ideologi og økonomi, ifølge Kristin Clemet.

I et land der forbudslinjen råder og offentlig sektor blåses opp, er det flott å registrere aktører som målbevisst jobber for et systemskifte. Civita fortjener honnør for arbeidet. Det vil også i år 2011 være behov for aktører som tenker annerledes enn tankene stortingsflertallet har.

Tags:

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer