Ukategorisert

Vil ansette Jon Wessel-Aas

Skribenten har i dag spilt Viking Lotto hos Norsk Tipping.

Norsk Tipping er ikke skribentens favorittselskap. Kundene til det statlige spilleselskapet gir politikerne økonomisk handlingsrom til å styre kulturlivet. Kultursektoren bør være helt fri, uten politisk styring.

Årsaken til denne korte artikkelen er at undertegnede leverte inn en kupong til kveldens trekning i Viking Lotto. Han som betjente kassa på den lokale Rimi-butikken, var nok litt overrasket over at jeg brukte penger på spill hos Norsk Tipping. Ja da veldig inkonsekvent, men en eventuell gevinst går til Digitalt Personvern og innsamlingsaksjonen for å prøve datalagringsdirektivet i retten.

I kveld er det teoretisk mulig å vinne 140 millioner kroner hos Norsk Tipping. Blir jeg den heldige vinneren, kan advokat Jon Wessel-Aas kun konsentrere seg om DLD og øldrikking med undertegnede de neste årene. 🙂

Innsamlingsaksjonen
Digitalt Personvern har nå fått inn 284 635 kroner, viser den siste oppdateringen som ble gjort i dag onsdag 30. november. Forhåpentligvis når organisasjonen to millioner kroner uten at Lotto-vinneren kommer fra Honningsvåg i Nordkapp kommune. Bidra du også!

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer