Notiser

Topptungt i FrP

To stortingsrepresentanter inntok FrPs sentralstyre i helgen. Lederen for Stortingets kontrollkomite og tidligere leder i FpU Anders Anundsen og den profilerte stortingsrepresentanten Kari Kjønaas Kjos ble innvalgt i sentralstyret. Ifølge Klassekampen er det bekymring for at ledelsen blir for topptung. Selv om FrP har den leninistiske partimodellen, der partiets organer står over de folkevalgte representantene, er det de sistnevnte som har den plattformen som skal til for å bygge opp et kandidatur. Når sentralstyret blir fylt opp med representanter fra stortingsgruppen er partiets kontroll med de folkevalgte egentlig kun skuebrød. Er det noen trøst var det likedan for 20 år siden.. Oversikten over sentralstyret på hjemmesiden er ikke oppdatert ennå. NB! Artikkelen er korrigert efter leserkommmentar fra Erlend Wiborg.

4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Erlend Wiborg
10 years ago

To feil i artikkelen. Det er Per Arne Olsen som er fraksjonsleder i vår helse/sosialfraksjon. Kari er heller ikke fylkesleder i Akershus enda

Pleym
Pleym
10 years ago

OK, takk for korrigering. Men hun var da vitterlig onmtalt som fylkesleder i mediene i forbindelse med valget til sentralstyret? Skal huske å sjekke med nettsidene neste gang.

Erlend Wiborg
10 years ago

Bare hyggelig. Media har ikke alltid rett Pleym 🙂 Hun gikk av som fylkesleder i januar/februar

Fra arkivet