Ukategorisert

Sp og valgkamp

Det er valgkampen som er årsaken til at regjeringens sammensetning er endret. Det er i alle fall den offisielle forklaringen til partilederen på partiets nettsted.

-Jeg har siden vi vant valget i 2009 ønsket en jevnlig fornyelse av regjeringsapparatet vårt. Vi foretok viktige endringer I fjor vinter, og med avslutningen av stortingsåret er det nå et naturlig tidspunkt å ruste seg videre for valget, sier partileder i Senterpartiet, Liv Signe Navarsete.

Marit Arnstad er ny samferdselsminister og Trygve Slagsvold Vedum er ny landbruks- og matminister. Magnhild Meltveit Kleppa og Lars Peder Brekk går begge tilbake til Stortinget.

Nye personer, men politikken er den samme. Det er den beste garantien for at Senterpartiet forblir et lite parti også etter valget i 2013.

0 0 vurdering
Vurdering
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Andy
Andy
8 years ago

Artig måte å fortelle historien på: “Jeg har siden vi vant valget i 2009…”.
At Sp vant valget i 2009 var nytt for meg.
🙂

At de med et nødskrik unngikk å bli utradert, terminert, obliterert, osv. kan kanskje ses på som en seier i seg selv, men at de “vant” valget…

Omtrent som maratonløperen som anså at han vant løpet fordi han klare å karre til seg et startnummer?

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • På tide å stanse trosstøtten?På tide å stanse trosstøtten?
    Når Staten skal støtte alle, må den også velge hva som er innenfor og utenfor. Det er ikke uproblematisk.
  • Fritt kjøtt!Fritt kjøtt!
    Labkjøtt. Kunstig kjøtt. Syntetisk kjøtt. In vitro-kjøtt. Alternativt kjøtt. Etisk kjøtt. Eller bare framtidens “kjøtt”?
  • Delingsøkonomi på en – to – tre!Delingsøkonomi på en – to – tre!
    For fem år siden var ordet "delingsøkonomi" på alles lepper, men da aktørene i denne sektoren begynte å utfordre eksisterende næringsvirksomhet så satt politikerne foten ned.