Ukategorisert

Gladmelding fra SIRUS

Mange gjør mye for at ungdommer skal drikke minimalt med alkohol. Nå viser forskning minimal sammenheng mellom tenåringsfyll og problemdrikking.

«Ny SIRUS-forskning viser at sammenhengen mellom tenåringsfyll og problemdrikking i slutten av 20-årene er svak. Tiltak for å få ungdom til å drikke mindre kan derfor ha mindre effekt på forekomsten av risikofylt drikking og alkoholproblemer i ung voksen alder enn man tidligere har antatt. Dette er konklusjonen i en studie som Thor Norström (SIRUS/Stockholms universitet) og SIRUS-forskeren Hilde Pape står bak, og som blir publisert i juli-nummeret av Journal of Studies on Alcohol and Drugs», skriver SIRUS på eget nettsted.

Av og til er det hyggelig å sitere SIRUS og i dag er én av de hyggeligste dagene.

Tags:

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer